Tulossa

Lorna Byrne – Enkelten kosketus

Lorna ByrneIrlantilainen kirjailija ja mystikko Lorna Byrne saapuu marraskuussa 2017 Suomeen. Tällä vierailulla hän toteuttaa monen lukijansa toiveen ja kiertää laajemmin Suomea sekä pitää ensimmäistä kertaa kokopäivän workshopin Helsingissä. Lorna iloitsee suuresti tästä mahdollisuudesta tutustua lähemmin Suomeen ja suomalaisiin. Viikon aikana 18-25.11.2017 hän matkustaa Helsingistä, Savonlinnan, Jyväskylän ja Oulun kautta Leville. Tämän kiertueen aikana Lornalla on viisi yleisötapahtumaa ja viisi kirjakauppavierailua.

Lornan uunituore kirja Angels at My Fingertips ilmestyy suomeksi elokuussa 2017 Otavan kustantamana nimellä Enkelten kosketus. Tämä kirja on jatkoa teokselle Enkeleitä hiuksissani, joka on Lornan omaelämänkerta. Enkelten kosketus-kirjassa hän palaa lapsuutensa kokemuksiin ja kohtaamisiin enkeleiden kanssa. Ensimmäistä kertaa Lorna kertoo myös omasta suojeluenkelistään ja siitä miten me kaikki voimme olla yhteydessä omaan suojelusenkeliimme.

Yleisötapahtumissa hän kertoo elämästään enkeleiden kanssa, sekä vastaa yleisön kysymyksiin. Jokaisen illan sisältö on uniikki, koska se syntyy enkeleiden, yleisön ja Lornan vuorovaikutuksesta. Virallisen osuuden jälkeen Lorna tervehtii kävijöitä halaamalla. Tapahtumissa on myös mahdollisuus ostaa kaikki Lornan suomennetut kirjat; Enkeleitä hiuksissani, Portaat taivaaseen, Toivon viesti enkeleiltä, Taivaallinen rakkaus ja uutuuskirja Enkelten kosketus.
OSTA LIPPU

Suomen kiertueen aikana Lorna vierailee myös kirjakaupoissa ja signeeraa kirjojaan. Nämä kirjakauppavierailut toteuttaa FreeFlowFactory yhteistyössä Otavan ja Suomalaisen kirjakaupan kanssa.

Lue lisää: www.lornabyrne.fi

Varmista, että kuulet tapahtumistamme ensimmäisten joukossa! Tilaa nyt uutiskirjeemme.