Liity henkisen opettajan ja johtavan kansainvälisen bestseller-kirjailijan Lorna Byrnen seuraan kuulemaan hänen ajankohtaista viestiään torstaina 19.8.2021 klo 21.00–22.30 – suomenkielisellä tulkkauksella!

Lornan online webinaari on uskomaton tilaisuus ihmisille kokoontua eri puolilta maailmaa. Vakaumuksesta riippumatta voimme kuunnella Lornan opetuksia ja hänen opastuksella yhdistyä vahvemmin omaan henkiseen puoleemme ja toisiimme.

Webinaarissa Lorna käsittelee monta erilaista aihetta, mukaan lukien suhdettamme suojelusenkeliimme ja sieluumme, jotka ovat kaksi tärkeintä meille annettuja lahjoja. Illan aikana saamme myös vihjeitä siihen, kuinka henkisyyttä voi harjoittaa jokapäiväisessä elämässä.

Webinaarissa on kysymys & vastaus –osio johon voi osallistua lähettämällä kysymyksiä chatin kautta. Lorna ohjaa myös yhteismeditaation ja päättää illan siunauksella. Tilaisuuden tuotto lahjoitetaan Lornan lastensäätiölle, Lorna Byrne Children’s Foundationille.

Osallistu kanssamme toivon, ilon ja rakkauden iltaan!

ONLINE WEBINAARI
AIKA: Torstaina 19.8.2021 klo 21.00–22.30
LIPUN HINTA: 25€
Osta lippusi tästä (suomenkielinen tulkkaus): https://bit.ly/Ilta-Lornan-seurassa

Tilaisuuden järjestää: Lorna Byrne Irlanti
Suomessa tilaisuutta markkinoi: FreeFlowFactory
Tiedustelut: catarina@freeflowfactory.com

Meillä kaikilla on osamme näyteltävänä ihmiskunnan hengellisessä kehityksessä. Kaikkien täytyy auttaa ja myös rohkaista muita hoitamaan osuutensa. – Lorna Byrne.

 

Lippupiste

FreeFlowFactory järjestää neljä online-webinaaria Lorna Byrnen kanssa syksyllä 2020. Webinaarien aiheina ovat USKO, TOIVO, RAKKAUS ja VALO.
FreeFlowFactoryn Catarina Degerman keskustelee Lornan kanssa mm. siitä mikä on tärkeää juuri nyt ja miten voimme tehdä aktiivisia ja tietoisia valintoja uskon, toivon, rakkauden ja valon puolesta luodaksemme onnellisempaa elämää itsellemme ja koko planeetalle.
Webinaarien lopullinen sisältö muotoutuu Lornan, enkeleiden ja osallistujien vuorovaikutuksesta. Keskusteluun voi osallistua lähettämällä kysymyksiä chatin kautta.
Webinaarien kielinä ovat suomi ja englanti. Catarina kääntää Lornan vastaukset suomeksi sisältötulkkauksena (ei sanasta sanaan). Webinaarien lopussa on myös erillinen kysymys & vastaus -osio.
UUTTA!! Lorna-webinaarien yhteydessä FreeFlowFactory järjestää kolme nettitilaisuutta Zoomissa. Tilaisuuksissa keskustelemme esiin nousseista aiheista, jaamme kokemuksia ja syvennymme Lornan viesteihin.

Arkkienkeli Mikael näytti vuosia sitten Lornalle erään ihmiskunnan mahdollisen tulevaisuuden. Siinä kaikki näkivät enkeleitä, keskustelivat heidän kanssaan ja noudattivat heidän ohjaustaan. Näyn paikka oli kaunis, rauhallinen ja kirkas, ihmiset rukoilivat eri kielillä yhteistä rukousta, olivat terveitä ja täynnä elämää ja energiaa. Enkeli Mikael sanoi: ”Tuo on ihmiskunnan tulevaisuus, mikäli se valitsee tuon. Jos se tekee oikeat ratkaisut ja kasvaa hengellisesti.”

Lornan mukaan ihminen on kehossa oleva henki, jolle Jumala on lahjoittanut kipinän itsestään sielun muodossa. Sielulla on vapaa tahto ja päätösvalta, eikä edes Jumalalla ole oikeutta puuttua sen valintoihin. Olemme sielumme ansiosta hyvin voimakkaita ja luovia olentoja.

Me teemme valintoja joka päivä, joka hetki, joko tietoisesti tai tiedostamattamme. Me valitsemme mille annamme voimamme, minkä haluamme kasvavan ja lisääntyvän elämässämme. Kuuntelemalla suojelusenkeliämme valitsemme aina uskon, toivon, rakkauden ja valon. Suojelusenkelimme ei koskaan pyydä meitä tekemään mitään näiden vastaista.

Lorna kehottaa meitä tulemaan tietoisemmaksi sielustamme ja päästämään sen etualalle elämässämme. Yhdessä sielun, enkeleiden ja Jumalan kanssa pystymme mihin vain!

Osta lippu

SYKSY 2020 LORNA BYRNEN KANSSA -webinaarit

20.09.2020 klo 18.00-19.30 webinaari 1: USKO

Olen aina uskonut että, jos minä voin nähdä enkeleitä, kaikki muutkin voivat. Lorna Byrne

Usko auttaa tekemään valintoja ja toimimaan sen mukaan minkä koemme oikeaksi ja hyväksi. Usko antaa rohkeutta ja voimaa jatkaa eteenpäin. Uskon avulla saamme aikaan ihmeitä.

Lippu: 27,90€ (sis. toimituskulut)

Osta lippu

18.10.2020 klo 18.00-19.30 webinaari 2: TOIVO

Toivo tekee mahdottomasta mahdollisen. Lorna Byrne

Tarvitsemme toivoa, ilman toivoa luovutamme. Toivo antaa rohkeutta ja voimaa elää jokapäiväistä elämäämme. Enkelit pitävät edessämme valoa, jotta näkisimme toivoa sielläkin missä vallitsee epätoivo.

Lippu: 27,90€ (sis. toimituskulut)

Osta lippu

15.11.2020 klo 18.00-19.30 webinaari 3: RAKKAUS

Yksi tärkeimmistä asioista, joka meidän kaikkien pitää oppia, on oppia rakastamaan itseämme enemmän. Lorna Byrne

Rakkaus on vahvin voima maailmassa. Olemme kaikki puhdasta rakkautta. Voimme vapauttaa sisällämme olevan rakkauden ja tuoda elämäämme iloa ja onnea. Suojelusenkelimme rakastaa meitä ehdoitta ja ohjaa meitä osoittamaan rakkautta, myötätuntoa ja ystävällisyyttä itsellemme ja toinen toisillemme joka päivä.

Lippu: 27,90€ (sis. toimituskulut)

Osta lippu

13.12 2020 klo 18.00-19.30 webinaari 4: VALO

Voimme tuoda valoa jonkun toisen elämään, vaikka vain lyhyeksi aikaa. Lorna Byrne

Jokainen sielu on Jumalan valohiukkanen. Usko on valoa, toivo on valoa, rakkaus on valoa. Valo on ikuista. Me olemme ikuisia.

Lippu: 27,90€ (sis. toimituskulut)

Osta lippu

 

HUOM! NELJÄN WEBINAARIN SARJA YHTEISHINTAAN 85€ (sis. toimituskulut)!

Tiedustelut:
Catarina Degerman, puh: 050-5255662, catarina@freeflowfactory.com
Minna Linkola, puh: 045-6789239, minna@linkola.org
Tapahtumat tuottaa www.FreeFlowFactory.com

UUTTA! NETTITILAISUUDET LORNA-WEBINAARIEN YHTEYDESSÄ

FreeFlowFactory järjestää uutuutena kolme nettitilaisuutta Lorna-webinaarien yhteydessä. Ajatuksena on luoda jatkumo ja syvä yhteys joka kantaa läpi syksyn. Tule keskustelemaan ja jakamaan kokemuksiasi webinaarien aiheista ja niiden herättämistä ajatuksista samanhenkisten ihmisten kanssa.

Tilaisuuksien alussa on muistin virkistämiseksi lyhyt yhteenveto siitä mitä edeltävässä webinaarissa nousi esiin. Voit liittyä mukaan vaikka et olisi osallistunut webinaareihin. Lorna ei ole mukana näissä tilaisuuksissa. Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Tilaisuudet:
Torstai 01.10.2020 klo 18.00-19.30
Ilmoittaudu tästä.
Tiistai 03.11.2020 klo 18.00-19.30
Ilmoittaudu tästä.
Keskiviikko 02.12.2020 klo 18.00-19.30
Ilmoittaudu tästä.

Tiedustelut:
Catarina Degerman, puh: 050-5255662, catarina@freeflowfactory.com
Minna Linkola, puh: 045-6789239, minna@linkola.org

Tapahtumat tuottaa www.FreeFlowFactory.com

Tilaa uutiskirjeemme ja varmista, että kuulet tulevista tapahtumistamme ensimmäisten joukossa!