Talvipäivänseisaus 21.12.2013

SpiraalikävelySpiraalikävely on ikivanha perinne jota mm. Skotlantilainen Findhorn yhteisö ylläpitää. Findhornin innoittamana halusimme järjestää sen myös Suomessa. Findhornista on myös tapahtumassa mukana Micaela Aminoff. Myöhemmin illalla hän johtaa Talvipäivänseisauksen meditaation.
Spiraalissa on kaksi kehää, sisään ja ulos. Saman aikaan kulkee siis ihmisiä molempiin suuntiin. Astuessamme spiraaliin jätämme vanhan vuoden taaksemme kun kuljemme kohti keskustaa. Kiitämme vuoden tuomista opetuksista ja haasteista.

Keskustassa palaa tuli, sinne tultuamme sytytämme kynttilän (ota oma mukaan!) ja sen jälkeen kuljemme ulospäin kohti valoisampaa uutta vuotta 2013. Ylläoleva kuva spiraalikävelystä on otettu Catarinan kameralla vuonna 2010 Tähtitorninmäellä. Samalla kameralla otettiin muutamien minuuttien aikana monta kuvaa, mutta vain yhteen tulivat nämä orbsit eli enkelipallot (ei satanut lunta). Niitä on valtava määrä ja nekin kulkevat kuin spiraalissa!

Spiraalikävely: klo 17.00–19.00 Tähtitorninmäellä. Tule kun sinulle sopii! Spiraalikävelyn jälkeen jatkamme kävellen kohti Hernesaarta ja Kehtoa.
Ohjattu meditaatio: Hernessaaressa Liikkeenjohdon Kehto Oy:ssä, Henry Fordinkatu 6, 2krs klo 19.30–n.21.00. Vapaaehtoinen oviraha 5€.
Era novassa: tapahtuman kohtauspaikassa, (Kasarmikatu 2, Helsinki) voit lämmitellä glögilasin äärellä, tavata ystäviä ja ostaa joululahjoja. 21.12.2012 jatkettu aukioloaika 11.00–19.30!
Spiraalikävelyn järjestää: tänäkin vuonna MeditaatioMartat yhdessä Era Nova Bookshopin ja FreeFlowFactoryn kanssa.