The Power of Your Spirit 5.5.2012

Sonja ChoquetteSonia Choquette on kansainvälisesti tunnettu intuitiivinen parantaja ja henkinen opettaja. Hän on yli 30 vuoden ajan auttanut ihmisiä löytämään elämänsä tarkoituksen opettamalla heitä kuuntelemaan omaa sisäistä ääntään. Sonian tapa työskennellä on innostava ja energinen. Hän rohkaisee jokaista toteuttamaan omat unelmansa. VALKOISEN SALIN TAPAHTUMAAN OSALLISTUI 170 IHMISTÄ!
Järjestäjät: Freeflowfactory ja Alles Studio www.soniachoquette.com www.allesstudio.fi www.lippu.fi

Power of Your Spirit – tapahtuma

Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua Sonian hauskaan ja rentoon Power of Your Spirit-tapahtumaan! Päivä koostuu useista osioista kuten; luennoista, ryhmäkeskusteluista ja erilaisista harjoituksista. Ilmapiiri on rento ja epämuodollinen. Tärkeintä on olla mukana ja pitää mieli avoimena. Tule – inspiraation työkalupakki odottaa!!! Päivän kielet ovat englanti ja suomi. Sonia puhuu englantia, mutta harjoituksissa voi puhua suomea. Valkoisen Salin kahvila on auki aamulla ja iltapäivätauolla. Lähialueella on useita lounasravintoloita. Tapahtumassa on kirjamyynti ja halutessasi saat kirjoihin Sonian signeerauksen.

Sonia Choquette

Sonian polku parantajana alkoi jo teini-iässä. Hänellä oli useita henkisiä opettajia ja hän oli innokas oppimaan. Myöhemmin Sonia opiskeli Denverin Yliopistossa Yhdysvalloissa sekä Sorbonnessa, Pariisissa. Hän on valmistunut metafysiikan tohtoriksi American Institute of Holistic Theology -instituutista. Sonia asuu Chicagossa miehensä kanssa ja heillä on kaksi aikuista lasta. Nykyisin hän luennoi ja pitää työpajoja ympäri maailmaa. Sonian mukaan ihmisen tärkein työkalu on intuitio. Mestarin tavoin hän opastaa ihmisiä kuulemaan intuitionsa äänen ja toimimaan sen mukaisesti. Sonia on parhaiten tunnettu kyvystään saada ihmiset innostumaan. Hetkessä hän nostaa tunnelman kattoon ja inspiroi ihmisiä ylittämään itsensä. Sonia on kirjoittanut 15 kirjaa, mm Diary of a Psychic, Trust Your Vibes, Soul Lessons and Soul Purpose, The Psychic Pathway, The Answer is Simple, Ask Your Guides, The Intuitive Spark ja Your Heart’s Desire. Hänen kirjojaan on käännetty 30 kielelle ja myyty yli miljoona kappaletta. Sonian kirjat suomeksi.
Kustantaja: Michael Kirjat
herata_sisainen_aanesi luota_vaistoihisi toteuta_sydammesi_toiveet