Uuden ajan hyvinvointitapahtuma 20–21.4.2013

 

[ezcol_1quarter]

sari siikander

Sari Siikander.

[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter]

pequ nieminen

Pekka Nieminen.

[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter]

sanna mammi taina riikonen

Sanna Mämmi ja Taina Riikonen.

[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter_end]

Kaija Juurikkala

Kaija Juurikkala

[/ezcol_1quarter_end]

Wanha Satama, Helsinki, 20–21.4.2013  klo 11.0018.00. Ilon & Valon Markkinat 2013, järjestetään tunnelmaltaan ainutlaatuisessa Wanhassa Satamassa, kevätauringon säteiden syleilyssä. Myönteisiä elämyksiä, oivalluksia ja vaihtoehtoja tarjoavat näytteilleasettajat sekä monipuolinen ja inspiroiva ohjelmasisältö. Tarjonta palvelee kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan kiinnostuneita ihmisiä, jotka etsivät uusia ideoita, mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja sielun, mielen ja kehon tasapainon ja hyvinvoinnin vahvistamiseen.

Paikka: Wanha Satama, Pikku Satamakatu 3-5, Helsinki

Tapahtuman sivut www.ilonjavalonmarkkinat.com.
Ohjelman tuottaa FreeFlowFactory.

 VALO-lavan ohjelma lauantaina 20.4.2013

11.30-12.00 Avaus Järjestäjät Anne Ojanen, Uma Kangas ja Catarina Degerman

12.00-12.45 Sari Siikander Läsnäoleva vuorovaikutus. Teemme yhdessä yksinkertaisia ja hauskoja harjoituksia, jotka avaavat meille vuorovaikutustilanteiden haasteet ja mahdollisuudet.

13.00-13.45 Sanna Mämmi, Taina Riikonen Äänien ja tilojen vaikutukset hyvinvointiin. Tule kokemaan audiovisuaalinen luento, joka on vahva kokemus erilaisten äänien, valojen ja itseensä keskittymisen kautta.

14.00-14.45 Sampo Manninen

(Valitettavasti Ruediger Schache perui tulonsa tällä kertaa!)

15.00-15.45 Jutta Saanila Läsnäilon harjoittamisen hyödyt. Jutta Saanila kertoo elävästi ja esimerkein valottaen, mitä ihminen saa, kun alkaa tietoisesti harjoittaa läsnäoloa. Hän tuo esiin niin tieteelliset näytöt kuin ihmisten tarinatkin.

16.00-16.45 Paula Salomaa Iloa elämään tunnetaidoilla. Tunteet voivat johdattaa iloon ja nautintoon tai tuskaan ja väkivaltaan. Paula toivottaa tervetulleeksi myös vihan ja ahdistuksen, sillä ne ovat portti iloon ja onneen.

17.00-17.45 Kaija Juurikkala Kun äiti näkee henkiä , millainen on perheen arki? Taiteilija Kaija Juurikkala, jakaa timanttisia oivalluksia elämän polustaan ja inspiroi esimerkillään jokaista kulkemaan rohkeasti kohti itseään, ominta ja rehellisintä olemustaan.

 VALO-lavan ohjelma sunnuntaina 21.4.2013

11.30–12.00 Sointukylpy Matka kehon ja mielen harmoniaan. Sointukylpy rentouttaa kehon ja mielen kauniisti soivien maljojen, gongien ja symbaalien harmoonisten äänten aalloilla. Soittajina: Suomen Peter Hess Akatemia.

12.00–12.45 Uuden ajan hyvinvointi Raikkaita, radikaaleja ja yllättäviä näkemyksiä hyvinvoinnista. Joukko kiinnostavia ihmisiä keskustelevat aiheesta. Mukana Kaija Juurikkala, Markus Laitinen, Sari Siikander ja Juha Valkamo. Paneelin vetäjänä toimii valmentaja Mari Rantala.

13.00–13.45 Pekka “Pequ” Nieminen Valon pisaroita. Suositun hidastaelamaa.fi -nettisivuston perustaja Pequ Nieminen on käynyt läpi kaksi eri syöpää. Pequ jakaa kuulijoille oivalluksiaan, toivoa ja uusia näkökulmia syövän ymmärtämiseen ja itsensä eheyttämiseen.

14.00–14.45 Anni Sennov (Tanska) The New Time Children and Their Old Time Parents. Indigo- ja Kristallilapset ovay syntymästään lähtien hyvin intuitiivisiä. Heillä on vahva itsetunto ja he uskovat omiin kykyihinsä. Nämä lapset ovat hyvin rehellisiä totuuden etsijöitä. Esityskieli on englanti, tulkkaus suomeksi.

15.00–15.45 Markus “Uku” Laitinen Henkistä vallankumousta arkisella asenteella. Uku tarjoaa yksinkertaisen lähestymistavan elämän suuriin kysymyksiin maanläheisellä asenteella. Tervetuloa mukaan henkiseen vallankumoukseen, positiiviseen kapinaan sisäisten rajoitusten murtamiseksi.

16.00–16.45 Laura Janger-Laitio Syvärentoutus – tie iloon, rauhaan ja tasapainoon. Lauran opastuksella saat avaimet rentoutumisen saloihin ja päset itse kokemaan 20 minuutin nautinnollisen syvärentoutuksen.

(Petteri Lahtelan esitys peruttu, Petterin matkan vuoksi)

ILO-lavan ohjelma lauantaina 20.4.2013

11.30–12.15 Sampo Manninen Kiitollisuusmeditaatio. Työnarkomaani viestintäyrittäjä Sampo Manninen ryhtyi etsimään mielenrauhaa kaaoksen keskelle. Jäljet johtivat Chopra Centeriin ja meditaatiokouluttajaksi ryhtymiseen.

12.30–13.15 Sara Koho Ilo voimavarana. Saran perusajatus on, että jokaisella on sisällään kaikki se tieto mitä hän tarvitsee elämänsä pulmien ratkaisuihin ja elämäntehtävänsä löytämiseen. Luento on kokemus joka herättelee sinua lähemmäs todellista sisäistä voimavaraasi, iloa.

13.30–14.15 Nina Westerback Mikä ruoka on juuri sinulle parasta? Nina on ravintoneuvojana vankasti sitä mieltä, että mikään lautasmalli ei sovi kaikille ihmisille. Olemme kehotyypiltämme ja persoonaltamme erilaisia, puhumattakaan elämänvaiheista, liikuntatottumuksista ja vuodenaikojen merkityksestä.

14.30–15.15 Tapani Heinonen Kuinka puhaltaa lisää henkeä omaan arkeen? Tapani lähti haastavassa elämäntilanteessa etsimään vastauksia elämän kysymyksiin ja löysi jotakin arvokasta, jota jokainen voi soveltaa omassa elämässään – elämäntilanteestaan tai uskomuksistaan riippumatta.

15.30–16.15 Maria Laitinen Tavaraa vähentämällä tilaa kotiin ja mieleen. Ammattijärjestäjä eli professional organizer Maria kertoo, miten meistä tuli hamstereita, mikä pitää meitä tavaroissa kiinni ja miksi kannattaa opetella elämään kohtuullista elämää.

16.30–17.15 Laura Janger–Laitio Vetovoiman laki arjen työkaluksi. Laura on omassa elämässään saanut kokea vetovoiman lain siivittämän muutoksen ja kertoo nyt käytännönläheisin esimerkein miten sinä voit valjastaa vetovoiman lain arjen työkaluksi ja saada sen oikeasti toimimaan omassa elämässäsi.

 ILO–lavan ohjelma sunnuntaina 21.4.2013

11.30–12.00 Tiina Österholm Hidasta ja nauti matkasta kohti unelmaelämää.

13.00–13.45 Riitta Saarikko Haluatko vahvistaa yhteyttä sisäiseen viisauteesi? Avaa huomio kehon viesteille.

14.30–15.15 Ilkka Koppelomäki Toteuta elämäsi ja voi loistavasti. Sillä, mitä tekee joka päivä, on uskomaton vaikutus omaan hyvinvointiin ja elämään. Inspiroiva ja rohkaiseva luento, jonka tarkoitus on auttaa sinua toteuttamaan elämääsihaluamallasi tavalla.

16.00–16.45 Sari Mcglinn Miten luot iloa ja valoa elämääsi. Ihminen luo jatkuvasti. Sari antaa vinkkejä siitä kuinka siirryt tiedostamattomasta luomisesta tietoiseen luomiseen. Välineinä ovat ajatukset, tunteet ja jokapäiväiset valinnat. Ilosta voi luoda elämäntavan ja valo on ihmisen sisäisen rakkauden hehku.