Moderneja hyvinvointitapahtumia, jotka koskettavat pintaa syvemmältä

Olemme FreeFlowFactoryssä päivittäneet hyvinvointikäsitteen vastaamaan tämän päivän ihmisen tarpeita. Hyvinvointitapahtumamme heijastavat ajan henkeä: ne tarjoavat syviä kokemuksia ja inspiroivia kohtaamisia sekä monipuolista tietoa. Halunamme on palvella sinua tapahtumiemme kautta tuomalla niihin mielenkiintoisimmat kansainväliset ja kotimaiset esiintyjät.

FreeFlowFactory on alun perin kahden naisen toteutunut unelma. Meitä yhdisti kiinnostus ihmiseen, hyvinvointiin sekä elämän mysteeriin. Vuonna 2009 syntyi FreeFlowFactory. Siitä lähtien olemme tuottaneet ja toteuttaneet tapahtumia.

Ensimmäinen tapahtumamme oli irlantilaisen kirjailijan Lorna Byrnen vierailu Suomeen. Tapahtuma täytti Kulttuuritalon ja sai valtavan medianäkyvyyden. Sen jälkeen FreeFlowFactory on jatkanut kiitettyjen tapahtumiensa järjestämistä sekä Suomessa että ulkomailla.

Yhdeksän vuoden antoisan yhteistyön jälkeen Catarina Degerman jatkaa nyt yksin yrityksen johdossa. Projektikohtaisesti toimimme yhteistyössä monien yhteistyökumppanien kanssa.

Freeflowfactorissa tiedämme, että elämä tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia, mikäli uskallamme katsoa pintaa syvemmälle. Olemme kiitollisia saadessamme olla osa verkostoa, jossa ilo ja innostus kasvaa. Tervetuloa mukaan!

Lorna Byrne
I LOVE WORKING WITH CATARINA AND UMA, THEY ARE A GREAT TEAM AND I TRUST THEM COMPLETELY. I’M JUST SORRY THAT I CANT DO EVENTS WITH THEM IN EVERY COUNTRY!
–Lorna Byrne– International bestselling author of Angels in my hair

Räätälöidyt tapahtumat sydämellä ja ammattitaidolla

Tapahtumamme ovat olleet yleisömenestyksiä niin Suomessa kuin ulkomailla. Järjestämme ajan henkeä heijastavat tapahtumamme ammattitaidolla, kokemuksella ja sydämellä.

Hyödynnämme yhteistyökumppaneiden valinnassa herkkyyttämme havaita huomisen puheenaiheet. Valitsemme kumppaneiksemme sellaiset toimijat, joilla on näkemyksemme mukaan kyky koskettaa. Meille on tärkeää, että voimme seistä kokonaisuuden takana.

Etsimme jatkuvasti maailmalta ja kotimaasta ajankohtaisia esiintyjiä, joilla on kyky tarjota kuulijoilleen jotakin poikkeuksellista hyvinvoinnin saralla. Päämääränämme on tuoda luoksesi esiintyjät, joilla on jaettavanaan arvokas sanoma. Tapahtumassamme saat kokemuksen, joka koskettaa pintaa syvemmältä.

Kaija Juurikkala
KUN TAPASIN ENSI KERRAN CATARINAN JA UMAN, TIESIN SIITÄ SEURAAVAN HYVÄÄ. HE SÄDEHTIVÄT VALOA JA LUOVAT JOKAISEN TAPAHTUMAN INTENSIIVISELLÄ RAKKAUDELLA. OLEN ILOLLA YHTEISTYÖSSÄ MUKANA. YLLÄTYKSILLEKIN JÄÄ INNOITTAVA TILANSA.
–Kaija Juurikkala– Kirjailija, taidemaalari ja elokuvaohjaaja

Räätälöimme jokaisen tapahtuman yksilöllisesti esiintyjän mukaan, ja meillä on hallussa vahva kansainvälinen osaaminen. Haluamme työllämme varmistaa, että esiintyjämme saa parhaat mahdolliset puitteet tuoda esiin uniikin sanomansa. Toimintaamme kuvaavat parhaiten sanat kunnioitus, arvostus, reiluus ja avoimuus. Meille on luontaista toimia kansainvälisessä ympäristössä sekä erilaisten kulttuurien vaikutuksessa. Olemme järjestäneet tapahtumia Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa ja Virossa.

Olemme saaneet kiitosta vahvasta käytännön osaamisestamme, kuten esimerkiksi brändäyksestä ja markkinoinnista, toimivista tilaratkaisuista sekä sujuvista käännöspalveluista. Erityisen paljon hyvää palautetta olemme saaneet tapahtumien tunnelmasta, jota on lähes poikkeuksetta kuvailtu valoisaksi, raikkaaksi ja kohottavaksi.

Sonia Choquette
MY WORKSHOP IN HELSINKI WAS OF THE HIGHEST CALIBER AND THE PRODUCERS MADE IT A FIRST CLASS EXPERIENCE FOR BOTH ME AND THE ATTENDEES IN EVERY WAY. IT WAS MY GREAT PLEASURE TO WORK WITH THEM AND I WOULD NEVER HESITATE TO DO IT AGAIN.
–Sonia Choquette– Ny times best selling author of The answer is simple
Haluamme varmistaa, että viihdyt seurassamme. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tapahtumiimme!
Oletko kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme? Ota yhteyttä!

Catarina Degerman
+358 (0)50 5255 662
catarina@freeflowfactory.com

Orchestra founded